Під Луцьком – смертельна аварія: усе, що відомо про неї на цей час. ФОТО

Під Луцьком – смертельна аварія: усе, що відомо про неї на цей час. ФОТО
У селі Дачне зіткнулися два легковики і автобус. Фото - управління ДСНС України в області

У селі Дачне Ківерцівського району в аварії загинули водій автомобіля та його пасажирка. Іншу пасажирку – 9-річну дитину – госпіталізували в реанімацію.

ДТП сталася після 19-ї години 21 лютого в результаті зіткнення двох легковиків та автобуса, повідомила прес-служба обласного управління поліції.

Зіткнулися три транспортні засоби

ДТП сталася за участі трьох транспортних засобів: «Mercеdеs-124», «Chevrolеt Aveo» та автобуса «Богдан».

Загинули 44-річний водій та 32-річна пасажирка «Chevrolеt Aveo». Обоє – з Луцька. 9-річна дівчинка – жителька Ківерцівського району – теж їхала в цьому авто.

За кермом автомобіля «Mercеdеs-124» перебував 45-річний ківерчанин, а автобусом «Богдан» керував 58-річний лучанин. Він у ДТП не травмувався.

Таксі везло пасажирів з Луцька до Ківерців

Як повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини із посиланням на очевидців, таксі «Chevrolet Aveo» їхало із пасажирами з Луцька до Ківерців.

Поблизу перехрестя в Дачному таксі зіткнулося з рейсовим автобусом, який в той час рухався без пасажирів, та легковиком «Mercedes-Benz».

У аварії загинув водій таксі Олег Мирошников. Як пишуть на сторінці «Морячок-Таксі» у Фейсбуці, він працював таксистом 8 років, виконав більше 18 тисяч замовлень.

Також у аварії загинула інженер служби розподільних мереж «Волиньобленерго» Софія Швець. Її 9-річна донька отримала травми. Дівчинку госпіталізували. Як розповіла лікарка ВОДТМО Мирослава Набухоцька журналістам UA:Волинь, стан дитини важкий. 

«Ретроградна амнезія, вона не пам’ятає того, що сталося, не знає. Каже «де ж я могла так сильно вдаритися», – розповіла лікарка.

 

За кермом «Мерседеса» був екс-поліцейський

За кермом автомобіля «Mercеdеs-124», який спричинив смертельну аварію у селі Дачне Ківерцівського району, перебував колишній працівник праоохоронних органів Геннадій Єпіфанович. 

Про це «Першому» стало відомо з власних джерел. 

Зазначимо, Єпіфанович звільнився з посади начальника управління карного розшуку ГУ НП у Волинській області у 2016-му у зв’язку з виходом на пенсію. 

Водій «Мерседеса» був п’яний

За інформацією поліції, попередньо встановлено, що водій, який керував автомобілем «Mercеdеs-124», був у стані алкогольного сп’яніння.

«Вирішується питання щодо затримання водія автомобіля «Mercеdеs-124» відповідно до ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та відкриття за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років», – прокоментували у поліції.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку депутата Ткачука затримали з хабарем. ФОТО
Наступна новина Луцький вокзал - серед найкрасивіших в Україні. ФОТО
Останні новини
Схожі новини