Фільм про волинянку, яка 3 роки шукає синів, покажуть в Мадриді. ВІДЕО

Фільм про волинянку, яка 3 роки шукає синів, покажуть в Мадриді. ВІДЕО

Документальний фільм «Межа очікування», який зокрема розповідає про історію волинянки Катерини Хом’як, потрапив у шорт-лист Мадридського кінофестивалю.

Про це повідомляє Громадське. Волинь, пишуть «Волинські новини».

Читайте також: Назвали дату прем’єри фільму, який упродовж двох років знімали на Волині

Більше 1400 днів Катерина Хом’як з Волині нічого не знає про долю своїх синів – Дмитра та Володимира, які захищали Україну на Донбасі у складі батальйону «Айдар». Востаннє вона спілкувалась з ними 5 вересня 2014-го. За роки марних пошуків сім’я пережила безліч поневірянь. «Всі кажуть, що ніч коротка. Але для мене і для дружини ніч завжди довга», – говорить батько хлопців.

Ця історія – одна із двох, які лягли в основу документального фільму «Межа очікування». Автором сценарію виступив Сергій Бібік, режисер – Станіслав Цехмістренко. 

Читайте також: Показали перші кадри з нового фільму «95-го кварталу». ФОТО

Стрічка потрапила у шорт-лист 8-го Мадридського міжнародного кінофестивалю у категорії «Найкращий режисер документального фільму іноземною мовою». Доведеться чекати 7 днів на результат, адже переможців визначатимуть з 21 по 28 липня 2018 року в столиці Іспанії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь - лідер по виробництву кетчупу в Україні
Наступна новина У Луцьку оновлять пам’ятник-каплицю на Київському майдані
Останні новини
Схожі новини