Героя з Волині відзначили орденом «За мужність» посмертно

Героя з Волині відзначили орденом «За мужність» посмертно

У Маневицькій громаді відбулось вручення ордена «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) родині загиблого захисника із селища Маневичі Міщука Андрія Віталійовича.

Про це повідомили у громаді.

Героя відзначено державною нагородою України за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку.

Гранатометник десантно-штурмового відділення Андрій Міщук пішов на фронт відстоювати незалежність та суверенітет України на початку листопада минулого року. Воїн-захисник, воюючи з безжальним загарбником, мужньо боронив рубежі нашої країни. Відважний боєць загинув 20 січня 2024 року під час виконання бойового завдання у Донецькій області.

Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк і старший офіцер Першого відділення Камінь-Каширського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки Олександр Антонюк подякували за відвагу і сміливість українського захисника та вручили державну відзнаку мамі Вірі Андріївні та родині.

Вічна пам'ять і слава Герою, який віддав своє життя за рідну Вітчизну, за нашу свободу і незалежність!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У громаді на Волині провели військовий вишкіл: до навчань вперше долучилися жінки. ВІДЕО
Наступна новина Бійці князівської бригади спалили ворожий міномет. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні