Годинники Ролекс – це безапеляційні класика годинникового мистецтва

Годинники Ролекс – це безапеляційні класика годинникового мистецтва

Годинники цієї мануфактури можуть подобатися, викликати захоплення або навіть не подобатися (є споживачі, яким не до смаку така розкіш). Але точно шедеври майстрів Rolex нікого не залишають байдужими. «Пройти» біля них і не звернути увагу – нереально.

Це не дивно, бо годинники Ролекс давно вже завоювали свої місце на годинниковому Олімпі і навряд чи колись поступляться своїм високим місцем чи втратять статус класики годинникового жанру. Вони досконалі з усіх «сторін» і цим все сказано. Консультанти інтернет бутика Імідж пропонують приєднатися до групи обраних, на зап’ясті яких красується одна із моделей годинників від Ролекс. Тим більше зробити це сучасному споживачеві простіше, бо в продажі доступні кращі екземпляри з кращих колекцій. До речі, майже всі колекції цієї мануфактури стали легендарними, а кращі моделі з них отримали звання «культових».

Шик буває точним

Перше що відмічають споживачі коли бачать годинник Ролекс або його фото – неймовірно розкішне виконання. Так, майстри використовуються дорогоцінні метали та коштовне каміння. Але Ролекс то не тільки про розкіш чи респектабельність. Ні, всі моделі бездоганно точні і вражають своїм функціоналом. Майстрам цієї мануфактури вдалося ідеально поєднати шикарний екстер’єр і бездоганний інтер’єр. Адже в основі безвідмовної роботи годинників – мега точний механізм. Циферблат захищений склом зі спеціальним покриттям.

Взагалі, Ролекс – то не тільки впізнаваний дизайн, то ще ціла купа запатентованих технологій, які не мають аналогів. Не дивно, що саме ці годинники зустрічаєш на зап’ясті:

  1. політиків;
  2. зірок спорту;
  3. зірок шоубізнесу.

В своїх колекціях майстри втілюють вимоги різних людей, які мають різні захоплення та ведуть життя в різних стилях. Так моделі можуть бути класичними. І саме ці рішення обирають політики або ділові люди. Але є в асортименті мануфактури годинники для:

  • драйверів;
  • яхтсменів;
  • пілотів;
  • людей які займаються кінним спортом;
  • тенісистів тощо.

При цьому у кожній моделі враховані певні особливості, які характерні саме для того чи іншого споживача в залежності від його діяльності чи хобі.

До речі, довгий час годинники Ролекс асоціювалися тільки з джентльменами. Але сучасні пані вже легко справляються з управлінням літаками яхтами, фірмами, країнами, тому майстри не змогли обійти увагою і представниць прекрасної статі та запропонували спеціальну серію Lady.

У годинників Ролекс немає мінусів. Бо навіть висока ціна – це не недолік, це ще один аргумент на користь придбання саме цього шедевру. Бо купуючи Ролекс, ви долучаєтеся до світу обраних.

Консультанти Imidge допоможуть вам розібратися з різними моделями відомої мануфактури, оцінити їх функціонал і зробити оптимальний для себе вибір.

*На правах реклами 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Понад 50 пацієнтів щодня: як реабілітують цивільних і військових у Волинській клінічній лікарні
Наступна новина На Волині горів житловий будинок. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні