Голова Волинської ОДА пояснив, чому обвалився Любешівський коледж

Голова Волинської ОДА пояснив, чому обвалився Любешівський коледж

Голова Волинської обласної держадміністрації Володимир Гунчик вважає, що причиною обвалу частини будівлі Любешівського коледжу ЛНТУ може бути неправильна реконструкція першого поверху.

Про це він повідомив під час робочого візиту голови Державної архітектурно-будівельної інспекції України Віталія Кудрявцева на Волинь 13 грудня. 

У рамках обговорення передачі повноважень служби на місця, губернатор Волині пригадав про обвал коледжу в Любешові. Попри те, що наразі над причинами обвалу ще працює слідство, Гунчик назвав ще одну можливу причину. 

«Напевно, це порушення певних норм і нормативів під час реконструкції першого поверху, який задавали в оренду», – зауважив очільник ОДА. 

Тому нині «на голому місці» треба 12 мільйонів гривень, аби відремонтувати споруду. Тож Гунчик наголосив, що функції, які передає ДАБІ, тягнуть за собою й велику відповідальність.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Понад 2 години рятувальникам не вдається погасити пожежу в луцькій квартирі. ВІДЕО
Наступна новина Убивцю 76-річної волинянки госпіталізували до психлікарні з суворим наглядом
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні