Haloween у луцькій броварні: як пройшло змагання розумників

Haloween у луцькій броварні: як пройшло змагання розумників

Святкувати Haloween, чи ні в Україні – доволі дискусійне питання. Тож у броварні «Карабас Барабас» 31 жовтня вирішили організувати позарейтингову гру MindGame, де інтелектуали могли позмагатися за звання найрозумніших.

Традиційно двічі на місяць у броварні «Карабас Барабас» організовують квіз MindGame. Це чудова можливість зустрітися з друзями, весело провести час за розгадуванням ребусів та інших інтелектуальних вправ й випити смачного крафтового пива.

На Haloween вирішили організувати позарейтингову, жахаючо-захопливогу та страшно-веселу гру. Фотозвіт організатори розмістили на своїй сторінці у Фейсбуці.

Mind Game – наймасштабніша інтелектуально-розважальна гра на Західній Україні, яка проходить в режимі чемпіонату; цікава та пізнавальна розвага, що відбувається у жанрі Pub Quiz (від англійських слів Pub -паб, і Quiz - вікторина). Наступна гра відбудеться вже 7 листопада у броварні.
До слова, окрім інтелектуальних ігор в закладі пропонують різні види відпочинку, так щоп’ятниці та суботи тут відбуваються запальні вечірки під музичний супровід відомих діджеїв.

Окрім того, по понеділках діє спеціальна пропозиція – мінус 50% на один з видів пива. Сьогодні з 18 до 22 години можна смакувати світлим за півціни.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Корисні івенти у Луцьку на тиждень. ДУМАЙТЕ
Наступна новина У Луцьку дала концерт Злата Огнєвіч
Останні новини
Схожі новини