Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 7 квітня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 7 квітня. ФОТО

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попередніх днів, про які стало відомо тільки у неділю, 7 квітня.

Напали на сина селищного голови

На Волині напали на сина Локачинського селищного голови Богдана Іуса. Це сталося у ніч на 6 квітня. Інформацію підтвердив голова Волинської ОДА Олександр Савченко.

«Потребує нашої з вами підтримки син Локачинського селищного голови, на якого у Києві здійснили напад у ніч 6 квітня. Стан досі важкий. Нині у столиці за його життя борються лікарі», – пояснив губернатор.

За словами начальника управління охорони здоров‘я ОДА Ігоря Ващенюка, хлопець втратив багато крові. «Через численні ножові поранення він зазнав великої крововтрати. На жаль, у нього не згортується кров, тож терміново необхідний дороговартісний препарат «Октаплекс», – каже він.

Зазначимо, раніше у соцмережах писали про те, що хлопець отримав 13 ножових поранень.

Знайшли п’яного водія

6 квітня невідомий водій на Renault Trafic не вибрав безпечної швидкості та дистанції та наїхав на припаркований Peugeot Boxer. Подія трапилась по вулиці Яровиця, у Луцьку. Водій покинув місце автопригоди.

Екіпаж моніторингу патрульної поліції виявив схожий автомобіль на вулиці Гулака-Артемовського. Керманич мав ознаки сп’яніння, однак перевірку проходити не захотів. Три протоколи в результаті оформили на винуватця, а також винесли постанову за їзду без документів.

Побили і забрали гроші

На вулиці Рівненській у Луцьку вранці неділі, 7 квітня компанія нетверезих трьох хлопців і двох дівчат побила 24-річного мешканця Маневиччини та відібрала в нього гроші. Поліція затримала їх на проспекті Відродження, впізнавши по опису, а також тому, що на одязі і руках у них були сліди крові.. З’ясувалося, вони – неповнолітні.  Цілу ніч випивали, батькам сказали, що ночуватимуть одне в одного, очевидно, на ранок їм захотілося пригод. Тим часом, потерпілого забрали до лікарні.

Затримали нетверезого водія, який утікав та вчинив ДТП

У ніч на 7 квітня ковельські патрульні отримали повідомлення про п’яного за кермом автомобіля Seat Alhambra. Знайшли машину, наказали зупинитися.  Водій почав тікати. На великій швидкості підрізав службовий Mitsubishi Outlander, поїхав далі.

Його швидко заблокували і витягли з автомобіля. На швидкості у Seat Alhambra випала частина лобового скла. Сам 23-річний водій не постраждав. Чоловікові загрожує відповідальність за керування в стані сп’яніння, невиконання вимог про зупинку, вчинення ДТП зі службовим авто.

Затримали росіянина, якого розшукували за злочини у Франції

У пункті пропуску «Доманове» прикордонники затримали росіянина, якого  по лінії «Інтерполу» шукали правоохоронні органи Франції, аби притягнули до відповідальності за злочини. Іноземця прикордонники передали співробітникам Національної поліції. Також повідомили Укрбюро Інтерполу у місті Києві.

Вбив собаку, який гавкав

У Ковелі чоловік штовхнув під маршрутку бездомного собаку, який на нього гавкав. Пес помер. Про це повідомили групі Kovel Animals у Фейсбуці. Це трапилося ще 1 квітня. Ситуацію зафіксували камери спостереження. Побачене описують так: «Велосипедист проїздив по вулиці Брестській. Пес декілька секунд пробіг поруч нього із гавкотом. Чоловік зупинився, розвернувся, пішов назустіч собаці, вже тримаючи велосипед у руках. Порівнявшись з псом, навмисне штовхнув його під колеса маршрутного таксі». Активісти мають намір знайти винного у смерті собаки. 

 

🆘 Перегляд відео лише для осіб 🔞🔞🔞 Чергова жахлива подія, що відображає, наскільки жорстокою може може бути людська істота... 1 квітня, м.Ковель, камери спостереження фіксують здавалось би несумісну зі здоровим глуздом ситуацію. Пес, що мешкав на місцевому ринку, жив собі , мав ім‘я, його годували, любили, та навіть навчили команді, за якою він... починав гавкотіти на автівки. Звісно, виконання такої команди не є нормою соціальної поведінки, і частенько пес гавкотів навіть без виконання команди, та агресивним він, точно не був (висновки робимо після спілкування з людьми, що опікувались песиком). Отож ситуація, велосипедист, що проїздив по вулиці Брестській, та пес, що декілька секунд пробіг поруч нього із гавкотом, а далі.., чоловік зупиняється, розвертається, іде на зустіч собаці, вже тримаючи велосипед у руках, та порівнявшись зі псом, навмисне штовхає останнього під колеса маршрутного таксі. Далі, далі не вистачає слів, що б описати ситуацію, є лише емоції, та страх, страх від того, що людина з явно хворою психікою (так, не боїмось робити подібний висновок) ходить посеред нас та наших дітей. Песик не вижив, а горе-чоловік, чомусь поїхав у протилежному напрямку, що ще раз доводить його не зовсім адекватні дії. Ми маємо свідків, відео з камер спостереження, та звертаємось до жителів міста, якщо вам щось відомо про дану особу, прохання повідомити нам. За цим фактом є заява до поліції, на відкриття кримінального провадження, просимо допомогти нам встановити особу вбивці песика.

Posted by Kovel Animals on Sunday, 7 April 2019

Підготовлено за матеріалами прес-служби патрульної поліції Волинської області, прес-служби голови Волинської ОДА Олександра Савченка, Держприкордонслужби.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нардеп Гузь пробігся містом. ФОТО
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 8 квітня
Останні новини
Схожі новини