Із Китаю привезли тести на коронавірус. Обіцяють, що до вечора їх доставлять в області

Із Китаю привезли тести на коронавірус. Обіцяють, що до вечора їх доставлять в області

Військовий борт вночі 23 березня привіз із Китаю в Україну два види тестів: для ПЛР (полімеразної ланцюгової реакції) та 250 тисяч тестів для експрес-діагностики. Крім того, доставлено медичні маски різного ступеня захисту, дезінфектори, апарати штучної вентиляції легень та інші засоби, необхідні для боротьби з поширенням COVID-19.

До кінця дня понеділка, 23 березня, достатня кількість тестів на коронавірусну інфекцію COVID-19 буде у всіх областях, запевнив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє УНН.

За його словами, вранці в понеділок Нацгвардія в супроводі медиків почне доставку тест-систем коронавірусу, що надійшли, по областях авіацією і спецавтомобілями.

Експрес-тести, а також медичні маски спрямовуватимуться для першочергових потреб медиків, військовослужбовців, працівників поліції, Держприкордонслужби та інших.

Швидкі тести використовуватимуться бригадами екстреної допомоги для перевірки людей, у яких виявлена підвищена температура та є підозра на коронавірусну хворобу. У разі позитивного результату експрес-тесту лікарі мають узяти додатковий зразок для підтвердження в лабораторії за допомогою ПЛР-тесту.

Нагадаємо, у Україні вже підтверджено 73 випадки COVID-19. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Затримали колишнього льотчика Луцького аеродрому, який працював на російську розвідку
Наступна новина Повідомили про ще одного нардепа, який захворів на коронавірус
Останні новини
Схожі новини