Канада може надати Україні до 100 тисяч автоматів: названо умови

Канада може надати Україні до 100 тисяч автоматів: названо умови

Канадська корпорація Colt Canada з Онтаріо планує укласти угоду, згідно з якою українська армія може отримати до 100 тисяч автоматів.

Однак процес реалізації потенційного договору може зайняти близько двох років, допоки Україна не визначиться із найвигіднішим продавцем озброєнь.

Про це розповів менеджер канадської компанії Алекс Пейн, зазначивши, що в січні була проведена "попередня нарада" з українськими чиновниками, повідомляє National Post.

 

Я думаю, що потрібно буде пройти довгий шлях, щоб сказати, що у Colt Canada є якийсь шанс в Україні. У нас такі ж шанси, як і в інших, але я думаю, що треба буде пройти через довгий процес в тому, що стосується української сторони та їхніх пошуків кращої зброї за найкращою ціною,
– пояснив Пейн.

Водночас працівник Colt Canada зазначив, що компанія розраховує провести демонстрацію своєї зброї в Україні вже цього літа.

Нагадаємо, у грудні минулого року уряд Канади вніс поправки в закон про експорт зброї. Відтепер канадським компаніям дозволяється продавати зброю Україні, зокрема, вогнепальну. В Росії це рішення розкритикували, заявивши, що дозвіл Канади на постачання зброї в Україну може змінити співвідношення сил на Донбасі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Голову «Варти порядку» нагородили орденом «За звитягу»
Наступна новина Застава у 50 мільйонів для Труханова – це не гроші, – Бердинських
Останні новини
Схожі новини