Каналізація забита, у квартирах - сморід: у Ковелі люди скаржаться на затоплені підвали. ФОТО

Каналізація забита, у квартирах - сморід: у Ковелі люди скаржаться на затоплені підвали. ФОТО

На Волині люди нарікають на те, що в дощ їхні підвали заливає водою.

Зокрема, такі скарги звучать від мешканців Ковеля, про що вони пишуть у соцмережах, – повідмоляє Район Ковель з посиланням на допис Oleksandr Shilyuk.

«Живемо на першому поверсі по вулиці Залізнична. Підвал вже декілька років затоплений, то прориває трубу, то каналізація декілька днів забита і усе з неї тече в підвал, або ж просто дощ іде і чомусь весь підвал затоплює.

В квартирі жахливий сморід. Маємо однорічну дитину, яку змушені завезти до бабусі. Як у мене і дружини, так і у сусідів часті головні болі, розлади шлунку.

Звернення в ЖКГ №1 як особисті, так і заяви групові жодного результату не дають. Останній раз приїхала бригада, побачили, що з трубами усе гаразд і не дивлячись на сморід і те, що води по коліна, сіли в машину і поїхали», – ідеться в дописі.

«Теж саме по вул. Мєчнікова 2. Квартири гніють, грибок. Діти часто хворіють. Вода у підвалі сходить на пару місяців у жарке літо. ЖЕК відповідальності не несе», – додала Людмила Лазоркіна-Бобер у коментарях.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На нове рентген-обладнання для районної лікарні на Волині потрібно 2,5 млн грн
Наступна новина На Волині вантажівка розчавила жінку, водія судитимуть
Останні новини
Схожі новини