«Карабас Барабас» запрошує на музично-танцювальні вихідні

«Карабас Барабас» запрошує на музично-танцювальні вихідні

Відтепер любителі крафтового пива можуть обрати, як провести вихідні – танцюючи у броварні, чи під якісну акустичну музику у ресторані. Для лучан та гостей міста підготували насичену програму.

Традиційно, у броварні «Карабас Барабас» на Винниченка,4 у п’ятницю та суботу відбуваються запальні вечірки. Завершити робочий тиждень варто під перевірені хіти від діджея LEON, який гратиме 5 липня на сцені Карабасу.

Уже 6 липня, на гостей чекає файна літня руханка, а задаватме ритм діджей SHMELL. Вечірки стартують о 23 годині, вхід для дівчат вільний, а для хлопців – 50 гривень.

Натомість для тих, хто полюбляє спокійнішу атмосферу акустичні вечори будуть відбуватися у новому ресторані на проспекті Молоді,14а. Так, у п’ятницю гратиме гурт LORI, а у суботу та неділю – чудова музика на клавішних від Мікаеля Гюлазяна. Концерти безкоштовні, а розпочинаються о 20 годині. Однак варто завчасно забронювати столика, аби точно мати змогу гарно провести вечір з друзями.

Окрім музичною та танцювальної програми гості мають нагоду випити смачного, крафтового пива та посмакувати улюбленими стравами.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Прохолода і короткочасні дощі: якою буде погода на Волині у найближчі дні
Наступна новина Співак Василь Чепелюк може стати почесним громадянином Луцька
Останні новини
Схожі новини