Karl Lagerfeld — завжди актуальна класика

Karl Lagerfeld — завжди актуальна класика

З моменту заснування у 1984 році модний будинок Karl Lagerfeld залишається одним із найвідоміших у світі. Модельєр відкрив власний бренд, коли почав співпрацювати із Chanel. З того часу колекції під ім'ям німецького дизайнера асюціюються з витонченістю та елегантністю.

Особливості фірмової продукції

Модельєр отримав славу завдяки прагненню до досконалості та складності в дизайні. Його вироби завжди були вишуканими та елегантними, а також відзначалися високим рівнем виконання. Ідеї ​​та техніка кутюр'є надихали інших дизайнерів по всьому світу, тому він був дуже поважним та залишається визнаним на високому рівні у fashion-індустрії.

Кожна дизайнерська колекція демонструє справжній витончений стиль засновника та німецької естетики в цілому, а бренд продовжує бути одним із найважливіших у фешн-індустрії, пише Vechirniy.kyiv.ua. Чоловічі моделі відображають витончений та сучасний стиль — це одяг, взуття, білизна та аксесуари, які відповідають вимогам чоловіків. Ділові та спортивні костюми, сорочки, пуловери, футболки, куртки та багато іншого представлено в чоловічій лінійці. Кожен елемент відзначається якістю та неперевершеним дизайном.

Використовуючи вишукані тканини та деталі, марка створює моделі, які об'єднують у собі класичні та сучасні нюанси. В асортименті також представлені ефектні сумки, гаманці, годинники та окуляри, які надають чоловікам можливість виглядати стильно та елегантно у будь-яку годину дня та за будь-яких обставин.

Тренди 2023

Над чим працювала торгова марка протягом минулого сезону та що представляє у новому? 

  • Нові технології в тканинах та матеріалах. Виробник знаходиться на передовій у використанні чогось інноваційного у продукції. У 2023-му очікується використання матеріалів, що забезпечують додатковий комфорт, знижують вагу та покращують функціональність.
  • Поєднання класики та спорту – невід'ємна частина дизайнерських лінійок. Це завжди виглядає ефектно, стильно та екстравагантно.
  • Сильні контрасти між кольорами, щоб створити враження здорового балансу між різними елементами вбрання, — це ті, що відрізнятимуть фірмові речі серед інших.
  • Екологічність та сталий розвиток — важливі складові філософії компанії, тому цього сезону варто очікувати ще більше еко-ініціатив та пропозицій для поціновувачів еко-моди.
  • Сміливі аксесуари, що відображають поточні фешн-тенденції, вражають вас новим баченням та гарантовано стануть зразками ваших аутфітів.

Пориньте у неповторний та багатогранний світ провідного модельєра, у цьому вам допоможе інтернет-магазин MD-Fashion — офіційний партнер та представник компанії в Україні. Бездоганний сервіс та швидка доставка гарантовані!

На правах реклами*


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Захищаючи Україну від російської навали, полягли ще двоє Героїв з Волині
Наступна новина Волинян просять до 20 червня сплатити за розподіл газу
Останні новини
Схожі новини