Хакери, що атакували МЗС Німеччини, викрали документи щодо Brexit і України – ЗМІ

Хакери, що атакували МЗС Німеччини, викрали документи щодо Brexit і України – ЗМІ

Пов’язані з Росією хакери, що вчинили атаку на німецькі урядові сайти, викрали документи, які стосувалися переговорів щодо виходу Британії з ЄС, України і Білорусі.

Про це повідомляє Spiegel Online.

Всього хакерам вдалося викрасти шість файлів. Серед них документ, який стосувався переговорів між Британією і ЄС щодо Brexit, а також переговорів з Україною та Білоруссю.

Як зазначається, витік документів щодо України і Білорусі стався, коли служба безпеки вже дізналася про атаку і контролювала її хід.

Як стало відомо 28 лютого, хакерська група APT28, яку зазвичай пов’язують з Росією, атакувала сервери МЗС і Міноборони Німеччини.

Хакерська група APT28, також відома як Fancy Bears, здійснює кібератаки на державні, інформаційні, військові та інші структури країн. Групу підозрюють, зокрема, в здійсненні масштабної атаки на внутрішню мережу Бундестагу в травні 2015 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 6 речей, які варто знати про вітаміни дітям
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 11 березня
Останні новини
Схожі новини