Клас-концерт представила балетна студія «Жизель» у Луцьку

Клас-концерт представила балетна студія «Жизель» у Луцьку

В обласному центрі Волині молоді дарування розповідали неймовірно захопливі історії та сюжети, не вимовляючи ані слова. Весь зміст вихованці студії класичного танцю «Жизель» передали глядачу за допомогою витончених балетних па. Грандіозний клас-концерт  юних балерин організував керівник Луцького осередку БПП «Солідарність» Петро Нестерук, – ідеться у сюжеті Sfera-TV.

У палаці культури міста Луцька ніде яблуку впасти. Помилуватись  мистецтвом  прийшло чимало охочих. Керівник студії класичного танцю «Жизель» Олександра Бурба каже, аби організувати такого масштабу концерт, потрібні чималі кошти. На щастя, стверджує жінка, вже кілька років фінансово школі сприяє керівник Луцького осередку БПП «Солідарність» Петро Нестерук.

Розвивати такий мистецький напрямок – справа благородна, каже керівник Луцького осередку БПП «Солідарність» Петро Нестерук.

Користь, яку приносять балетні танці, на думку Петра Нестерука,  неможливо переоцінити. Адже  уроки балету не лише навчають азам танцю, а й позитивно впливають на формування постави і ходи дитини.

Такі концерти необхідні як для дітей, так і дорослих, – стверджує Петро Нестурук. Адже перші  завдяки цьому самостверджуються та прагнуть до нових звершень, а глядачі мали чудову нагоду безкоштовно  долучитись до прекрасного і стати духовно багатшими.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський патрульний демонстрував боксерські вміння в Польщі
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 30 травня
Останні новини
Схожі новини