Коли треба використовувати крем для шкіри навколо очей

Коли треба використовувати крем для шкіри навколо очей

Гарячі суперечки виникають навколо косметичних засобів для шкіри навколо очей. Жінки досі не розуміють, чи потрібен спеціальний крем. Одні вагаються, інші вважають такі засобі результатом роботи маркетингу.

Але жінки чудово розуміють, що шкіра в зоні навколо очей одразу зрадницьки видає хронічне недосипання, шкідливі звички і схильність до стресу.

В більшості випадків темні кола, припухлості, дрібні зморшки та інші недоліки реально швидко усунути. Це і є відповіддю на запитання про необхідність засобів для шкіри навколо очей.  Спеціальний гель або крем швидко усуває проблему. Головне – правильно його підібрати та не звертати увагу на дешеві продукти.

Не завжди must have

Існує думка, що засоби під очі – це ті ж самі креми для обличчя, але в іншій упаковці та з «солодшим» цінником. Таке можливо, але тільки коли береш косметику невідомого бренду без сертифікатів якості. Виробники, які поважають себе, незалежно від цінової категорії не фасують один склад у різні тюбики. Шкіра в делікатній зоні тонка, для неї розробляють спеціальний засіб із великою кількістю корисних речовин. Тому недоліки навколо очей після насичення активними інгредієнтами швидко зникають.

Наприклад, гель Christina Lumiere починає працювати одразу після нанесення. Він швидко усуває набряк та розгладжує тонкі зморшки. Цей гель – саме те, що треба, якщо почалися біологічні процеси старіння, погляд зранку виглядає втомленим та хворобливим. Засіб має високу ефективність, тому що основною його складовою виступає гіалуронова кислота.

Коли не обов’язково купувати спеціальний засіб під очі? Якщо вигляд у дзеркалі подобається і звичайний крем гарно зволожує шкіру на всіх ділянках обличчя.

Аналізуємо функції активних компонентів, підбираємо під свою проблему

Вибираючи крем або гель під очі, дивіться на склад продукту. У кожного активного компонента є своя дія. На суху шкіру в делікатній зоні гарно діють наступні складові:

  •         гіалуронова кислота;
  •         сквалан;
  •         ніацинаміди;
  •         гліцерин.


Дрібні зморшки під очима і у зовнішніх куточках, так звані «гусячі лапки», найчастіше утворюються в результаті активної міміки. Згодом в гру вступають віковий фактор, погана екологія, любов до засмаги. Робіть ставку на ретинол, зволоження за допомогою гіалуронової кислоти та на антиоксиданти, які відбивають атаки вільних радикалів.

Темні кола та синці під очима можуть з'являтися за різних обставин. Нерідко причиною їх появи виступають капіляри, які просвічуються крізь тонкий шар епідермісу. У такому випадку ми маємо справу з генетикою, а перед нею крем для домашнього догляду безсилий. Однак реально зробити синяву під очима менш вираженою завдяки наступним інгредієнтам:

  •         ретинол;
  •         вітаміни С і K;
  •         екстракт петрушки;
  •         ніацинаміди та інші інгредієнти, які зміцнюють стінки судин.

Якщо кола мають жовтуватий відтінок, їх причиною нерідко виступає паління або інші шкідливі звички, або ж недосип. В такому випадку треба оздоровитись та змінити спосіб життя.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Лише два в Україні». У луцькій лікарні є апарат, який видає результат тесту на COVID за дві години
Наступна новина Коронавірус в Україні: захворіло майже 13 тисяч людей, одужало – понад 13,5 тисячі
Останні новини
Схожі новини