Комісія Волинської облради рекомендувала дозволити використовувати артезіанські свердловини

Комісія Волинської облради рекомендувала дозволити використовувати артезіанські свердловини

Кілька звернень відносно погодження надання надр в користування розглянули члени профільної комісії облради: артезіанськими свердловинами дозволили використовувати двум підприємствами.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів 30 січня, передає ІА Волинські новини.

Так, депутати розглянули звернення Держгеонадр України щодо погодження надання надр у користування ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика». Йшлося про погодження видачі спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки питних підземних вод водозабору товариства. Для забезпечення виробничих та господарсько-побутових потреб ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» користується підземними водами двох свердловин, які пробурені у 1969-1970 pоках на глибини 120 та 100 метрів у селі Федорівка Володимир-Волинського району.

Окрім цього, розглянули звернення Держгеонадр України щодо погодження надання надр у користування ТОВ «Йоданка». Пропонувалося погодити надання надр у користування з метою видобування питних підземних вод ділянки Павлівського родовища (свердловина № 110), що знаходиться в селі Павлівка Іваничівського району.

Члени комісії рекомендували підтримати обидва проекти рішення.

Також розглянули звернення ПАТ «Кульчинський силікатний завод» щодо погодження списання балансових запасів корисних копалин місцевого значення (піску). Інформацію взяли до відома. Аналогічне звернення ТзОВ «Мікс і Д» вирішили зняти з розгляду, оскільки на засіданні були відсутні представники товариства.

Зважаючи на те, що у зверненні ФОП Володимира Потапчука щодо надання гірничого відводу для розробки Сереховицького родовища піску виявили технічні помилки, пропонували надати документи на наступну чергову сесії облради.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька зупинка отримала «нове обличчя». ФОТО
Наступна новина У луцькій школі учень сильно побив вчителя
Останні новини
Схожі новини