Комплекс «Gosti» запрошує яскраво та незабутньо провести останні дні Масляної

Комплекс «Gosti»  запрошує яскраво та незабутньо провести останні дні Масляної

Комплекс «Gosti» святкує народні традиції та запрошує усіх яскраво та незабутньо провести зиму в останні дні Масляної неділі! Для своїх гостей у закладі підготували цікаву програму з веселими конкурсами, квестами та народними забавами.

І поки дорослі відпочивають на вулиці, дітки можуть відвідати майстер-клас та бульбашкове шоу.

Читати також: Коли Масляна 2018 в Україні: дата і традиції свята

Родзинка програми 17 лютого – виступ у склянному концерт-холлі професійного інструментального тріо «Sforzando». Учасниці гурту, випускниці Львівської, Київської та Одеської консерваторій, зіграють для відвідувачів сучасні кавер-композиції на струнних інструментах. А далі вечір продовжиться веселим музичним сетом.

18 лютого вечір проведе вокально-інструментальний квартет «Déjà vu». Сучасні композиції в автентичному стилі та фольклорні пісні під сопілку, акордеон та скрипку. Любителі караоке можуть заспіваті улюблені пісні.

Ну, а кухарі відпочинкового комплексу «Gosti» потурбуються про смачні млинці, ароматні шашлики та гарячий глінтвейн. На завершення свята на відвідувачів чекатиме незабутнє спалювання «Масляної». 

Читати також: Масляна 2018 в Україні: дата, традиції і що не можна робити в свято


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ПриватБанк відкрив національний фан-клуб українських параолімпійців
Наступна новина У ПортCity експрес-шлюб взяли двадцять шість пар
Останні новини
Схожі новини