Конфлікт у луцькому дворі: мешканці посварились через дерева

Конфлікт у луцькому дворі: мешканці посварились через дерева
Джерело фото: Фейсбук

Мешканці будинку 14 на проспекті Волі у Луцьку сперечаються через дерева на прибудинковій території.

Частина мешканців вимагає зрізати дерева, але решта – проти, розповів про ситуацію заступник луцького міського голови Григорій Недопад.

«Сьогодні житель будинку по пр. Волі, 14 у категоричній формі вимагав зрізати дерева, що ростуть уздовж дому. А його сусіди водночас просили не робити цього, бо дерева, переважно бузкові кущі, створюють їм затінок, оскільки вікна виходять на сонячну сторону і влітку тільки дерева й рятують людей від спеки», – написав посадовець.

За його словами, зрізати дерева можна лише тоді, якщо всі мешканці будинку поставлять підписи під відповідним рішенням. Якщо ж будуть люди проти цього – зрізати дерева ніхто не має права.

«По пр. Волі, 14, швидше за все, буде зрізано лише старий розлогий каштан, який висихає зсередини і може впасти на дім, а також може зруйнувати фундамент будинку, бо розміщений надто близько до дому. Всі інші дерева залишаться цілими на вимогу мешканців», – розповів він.

Також він порадив мешканцям будинку намагатись знаходити спільну мову одне з одним.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку люди незаконно зрізали фруктові дерева. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин привіз золото з чемпіонату Європи з хортингу. ФОТО
Наступна новина Мешканці однієї з вулиць у Ковелі – без води
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні