Ковельчани зірвали сесію міської ради, бо їхні будинки затопила каналізація.ВІДЕО

Ковельчани зірвали сесію міської ради, бо їхні будинки затопила каналізація.ВІДЕО

Ковельчан, які мешкають на вулиці Назарія Яремчука та провулку Лермонтова, спіткало справжнє екологічне лихо. Їхні будинки та подвір’я повністю затоплені каналізаційними відходами.

Обурені мешканці прийшли гуртом на сесію Ковельської міської ради з вимогою проголосувати за запит депутата Галини Стасюк, у якому йдеться про виготовлення проектно-кошторисної документації щодо проведення централізованої зливової каналізаційної системи на їхніх вулицях.

Через те, що запит не був підтриманий, ковельчани здійняли ґвалт та зірвали сесію.

За словами очевидців, схвильованим мешканцям було мало того, що на місце екологічного лиха міський голова Олег Кіндер відправив двох своїх заступників. Громада вимагала, щоб Кіндер сам поїхав і на власні очі побачив, в яких умовах вони живуть через бездіяльність міської влади.

Люди неодноразово намагалися підійти ближче до столу міського голови, однак їх спиняли поліцейські.


За словами депутата Ігоря Пініса, із підтопленням ковельчани мали справу й раніше, але ситуація загострилася після того, як ділянки, на котрих були проведені канали для відведення води, надали у приватну власність, – пишуть Волинські новини.

Наразі у роботі сесії оголошено перерву.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За злив відходів у вигрібну яму птахокомплексу «Губин» присудили сплатити 104 тисячі компенсації
Наступна новина Літня пара волинян не могла отримувати пенсію через релігійні переконання
Останні новини
Схожі новини