Ковелі чоловік випав з крана, коли обрізав дерева

Ковелі чоловік випав з крана, коли обрізав дерева

26 лютого, під час проведення оперативної наради виконкому Ковельської обласної ради мер міста Олег Кіндер повідомив, що робітник комунальної служби Верес отримав серйозну травму під час обрізання дерев.

«У них там нещасний випадок з наслідками такими серйозними. Саме при обрізанні дерев», – повідомив Олег Олексійович, передає Район.Ковель.

За неофіційними даними, цими днями під час робіт чоловік впав з висоти, ніби з автокрану, отримавши дуже важкі травми. Зараз він перебуває у лікарні.

Доповідаючи міському голові про обрізку дерев, начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Стернічук сказав, що фірмі «К.П.Верес», як переможцю тендеру, направлено лист, бо «робота не виконується».

«Повторно направлено лист, в якому зазначено, що ми будемо вирішувати питання щодо розірвання договору по озелененню», – мовив Андрій Васильович.

Він також додав, що «виникає питання по санітарному прибиранню міста», оскільки тендер виграв «К.П.Верес».

«У п’ятницю ми завезли їм договір з моїм підписом. Сьогодні, 26 лютого, терміни якраз підписувати договір. Але проїхавши по місту, я бачу, що ще вони не прибирають місто, так само є пакети, є сміття. Безпосередньо це прибирати обов’язок «Вересу». Обіцяють сьогодні підписати договір і почати прибирання. Це на словах вони обіцяють. Якщо в разі чого, щоб підтримати санітарний стан, треба буде залучати РЖКП № 1 та № 2. Наказ поки не підписаний. І при необхідності на сесію виносити, щоб можна було їм відшкодувати на тих пару днів затрати, які вони понесуть по санітарному прибиранню міста», – говорить Андрій Стернічук.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вчені розповіли, що необхідно для того, щоб Земля стала плоскою
Наступна новина Лучанка виграла подарунок від «Інвестора» вартістю 50 тисяч гривень. ФОТО
Останні новини
Схожі новини