Купуй квартиру і заробляй: нерухомість під бізнес від компанії «Інвестор»

Купуй квартиру і заробляй: нерухомість під бізнес від компанії «Інвестор»

На першому поверсі ЖК "Супернова" в Луцьку продають квартири, які можна легко переоблаштувати під власний офіс або ж здавати його в оренду. 

До того ж забудовник пропонує знижку на ці квартири. Ціна за квадратний метр становить лише 11 500 гривень.

Нині завершується зведення двох перших будинків комплексу, до їх здачі в експлуатацію залишилися лічені місяці. Тому покупець відразу після підписання документів може братися за облаштування приміщення, адже основні роботи в багатоповерхівках завершені.

Звичайно квартиру можна перетворити у все, що не заборонено законами України, але ми обрали декілька варіантів облаштування квадратних метрів на першому поверсі у "Суперновій":

- власний офіс;
- офіс для оренди;
- творча студія; 
- житлове помешкання (для оренди або власних потреб).

Важливо, що комплекс зводиться у житловому районі вулиці Львівської, а у восьми багатоповерхівках "Супернової" буде 750 квартир. Тож перейматися тим, чи будуть клієнти, не потрібно.

Для тих, хто не може заплатити усю вартість квартири відразу, є варіант відтермінування на 12 місяців. Перший внесок - 50% вартості. 

Також, нагадаємо, що діє спеціальна іпотечна програма від "Інвестора". Клієнти будівельної компанії можуть придбати житло під вигідні відсотки. Більше про неї читайте тут.

Детальну інформацію про ЖК "Супернова" можна отримати у відділі продажів: 095 030 20 10, 096 030 20 10, вул. Цегельна, 28, м. Луцьк.


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Міністр закордонних справ Павло Клімкін представив Україну на засіданні Ради міністрів ОБСЄ. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку говорили про соцзахист в ОТГ
Останні новини
Схожі новини