Лазерна епіляція: ідеально чиста шкіра швидко і без болю

Лазерна епіляція: ідеально чиста шкіра швидко і без болю
Фото ілюстративне

У пошуках ідеального методу позбавлення небажаного волосся жінки і чоловіки все частіше обирають лазерну епіляцію олександритовим лазером.

Його енергія направлена на клітини з темним барвником - пігментом меланіном, який міститься в волоссі, цибулинах і в шкірі. Шляхом нагріву цибулини відбувається її руйнування, а між тим і остаточне позбавлення від волосся.

Спеціалісти клініки Gold Laser гарантують безболісне, якісне та безпечне його видалення для досягнення ідеальної гладкості шкіри. Цікавить лазерна епіляція Київ ціни? Довіртесь майстрам, які знаються на красі, готові проконсультувати з усіх питань, зокрема і цінової політики на послуги.

Швидко та безболісно

Гарне тіло, здорова шкіра – про це мріють усі. Чи можна досягнути чудового результату за короткий час, не відчуваючи дискомфорту? Безумовно.

Принцип вказаного методу полягає в точковому впливі лазерного променя довжиною 755 нм на меланін, який міститься в фолікулі. Така процедура підходить брюнетам і шатенам зі світлою шкірою.

В результаті дії променю фолікул, що знаходиться в активному стані, руйнується, волосина випадає і більше не росте.

Коли клієнт перепробував різні способи, в разі виникнення алергії на засоби для гоління і епіляції, коли хвилює подразнення та висип, показана лазерна епіляція. Клієнти лишаться задоволеними результатом.

Оснащений сканером олександритовий лазер здатен високоякісно, миттєво і безболісно видалити назавжди небажане волосся в зонах рук, ніг, обличчя, бікіні не травмуючи тканини. Його потужна і ефективна система контактного охолодження забезпечує комфорт і безпеку, що дозволяє швидко обробляти великі ділянки шкіри. Саме за рахунок вбудованої системи, що охолоджує, вірогідність виникнення неприємних відчуттів зведена до нуля.

Даний метод має ряд переваг:

  • швидкий процес обробки,
  • налаштування з урахуванням особливостей шкіри,
  • охоплення великої площі шкіри
  • рівномірне видалення,
  • для проведення процедури немає необхідності відрощувати волоски.

Підготовка до процедури

Рекомендується заздалегідь попіклуватися про свою шкіру: уникати сонячного і штучного загару, не слід видаляти волосся за допомогою воску, пасти або депілятора, тим більше, застосовувати косметичні засоби, у складі яких є спирт.

Варто відвідати спеціаліста та пройти консультацію на предмет протипоказань. У разі відсутні таких гарантоване безпечне та ефективне видалення небажаного волосся на будь-якій ділянці тіла.

Лікарі-косметологи забезпечать комфортні умови та зручність проведення процедури.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перетворити психлікарню на замок. Це пробують втілити на Волині. Розбираємося - як
Наступна новина Лучанку, яка пішла з дому три тижні тому, знайшли
Останні новини
Схожі новини