Лазерна епіляція: принцип дії та ефективність

Лазерна епіляція: принцип дії та ефективність

Створити довершений образ без доглянутої ніжної шкіри неможливо. Видалення небажаного волосся – одна з актуальних проблем, з якими звертаються до косметолога. Існує багато методів самостійної епіляції.
 

Але такі процедури повинні проводитись системно, потребують регулярних витрат, додаткового часу. Зручніше та вигідніше відразу звернутись до спеціаліста, який професійно видалить волосся без шкоди для шкіри. Найкращу ефективність показує використання лазеру. Всього кілька курсів можуть допомогти назавжди позбутись небажаного волосся. За відгуками задоволених клієнтів в Луцьку, лазерна епіляція в центрі Steffany проходить безболісно і швидко. Відвідати фірмові салони можна і в інших містах: Житомирі, Рівному, Львові.

Лазерна епіляція: суть процедури і результативність

Властивість лазера неспецифічно пошкоджувати волосяні фолікули вперше була помічена близько 50 років тому. В порівнянні з альтернативними методами – механічними, хімічними, він показує в рази кращу ефективність. Також процедура не викликає сильного болю, не наражає на ризик термічного опіку, не потребує чисельних сеансів, як у випадку з електролізом, термолізом. Вона являє собою один із видів світлової епіляції – пошкодження фолікула відбувається під дією монохроматичного випромінювання (лазеру).

Переваги методу:

  • низький дискомфорт під час проведення;
  • швидка результативність (побачити бажаний результат можна вже через 5–10 процедур);
  • тривалий ефект;
  • високий рівень безпеки (не пошкоджуються тканини довкола фолікула);
  • відсутність побічних ефектів (за умови використання сучасного обладнання і дотримання технології).

За даними статистики, за 1 відвідування реально видалити до 25% небажаного волосся на різних ділянках тіла (обличчя, під пахвами, на ногах, в зоні бікіні та ін.). В процесі вибору косметолога важливо звернути увагу на кваліфікацію майстра, наявність сертифікату безпеки апарату і вартість сеансу.

Як проводять процедуру видалення волосся лазером

Унікальна дія лазеру дозволяє вибірково діяти на пігментовані волосяні фолікули. Ефективність епіляції багато в чому залежить від кваліфікації спеціаліста. Якщо неправильно розрахувати час дії променя, не впевнитись в знищенні стволових клітин фолікула, ріст волосся не припиниться. Також на час дії впливають колір волосин, шкіри. Салон краси https://steffany.ua/ гарантує індивідуальний підхід і використання сучасного безпечного обладнання.

Базові етапи процедури:

  • Огляд шкіри, оцінка параметрів волосся, його кількості.
  • Видалення зайвого бритвою.
  • Нанесення анестетику.
  • Спрямування дії лазеру на кожну волосину.
  • Нанесення охолоджуючого крему.

Перед проведенням процедури необхідно мати на увазі, що назавжди і в повній мірі позбавитись небажаного волосся малоймовірно. Але з допомогою лазерної епіляції цілком реально при мінімумі дискомфорту знизити його кількість, інтенсивність росту до мінімуму.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбудеться презентація книги однієї з кращих поеток сучасності
Наступна новина Відома лучанка розповіла, як легко продати авто. Відеоблог від WEST AUTO HUB
Останні новини
Схожі новини