Лучан запрошують на інстапрогулянку

Лучан запрошують на інстапрогулянку
джерело фото: www.iguides

29 липня, у неділю, відбудеться перша інстаграмна екскурсія Луцьком.

Захід триватиме в рамках реалізації соціально-інтелектуального проекту Центру туристичної інформації та послуг «Екскурсоводи у відпустці», – пише Таблоїд Волині.

Екскурсія покликана показати, що наше місто затишне, красиве і фотогенічне, а його історія сповнена цікавостями та захопливими історіями, прогулянка триватиме близько двох годин.

«Якщо ви шукаєте красиві місцини, хочете дізнатися більше про Лучеськ старовинний і нинішній, готові до незвичних завдань – тоді чекаємо вас на першій луцькій ІнстаПрогулянці! Не забудьте взяти із собою гарний настрій та фотообʼєктив!» – йдеться в запрошенні.

Екскурсію проведе випускниця Першої луцької школи гідів Богдана Макарчук. Пізнавальна мандрівка розпочнеться о 18:00 біля головного корпусу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (проспект Волі, 13) і буде безкоштовною.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: З'явилась погодинна програма «Бандерштату»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бондар пояснив, чому Президент ветував закон про мораторій на експорт необробленої сировини
Наступна новина Сільську школу на Волині взялися активно ремонтувати
Останні новини
Схожі новини