Лучани провели в останню дорогу Героя. ФОТО

Лучани провели в останню дорогу Героя. ФОТО

У Луцьку попрощалися з військовослужбовцем Горюновим В’ячеславом Костянтиновичем (25.06.1976 року народження), який загинув 15 жовтня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Цукурине Донецької області.

Про це повідомили у міській раді.

Сьогодні, 23 жовтня, воїна відспівали у кафедральному соборі Святої Трійці.

До спільної молитви за упокій душі спочилого разом із рідними, друзями, бойовими побратимами долучився секретар міської ради Юрій Безпятко.

Звертаючись до рідних, священник сказав: “Ми розділяємо ваш біль. Ваш біль — це біль усього українського народу. Ми співчуваємо та тужимо разом з вами. Нам потрібно бути гідними безсмертного подвигу наших Героїв, які поклали життя, захищаючи Україну”.

Після завершення богослужіння труну з тілом покійного захисника пронесли Театральним майданом. Біля фотостенда пам’яті загиблих Героїв присутні зупинилися і виконали Державний Гімн України.

Поховали Героя у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Вічна пам’ять і доземний уклін воїну.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бійці волинської бригади палять техінку окупантів на Куп'янщині. ВІДЕО
Наступна новина Для Сил оборони розробили роботизованого «Таргана»: що це і для чого
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні