Лучани скаржаться на цілодобову діяльність гральних закладів «Спорт-Лото»

Лучани скаржаться на цілодобову діяльність гральних закладів «Спорт-Лото»

Мешканці мікрорайону ЛПЗ звернулись до депутата Луцької міської ради свободівця Миколи Романюка з проханням вплинути на діяльність гральних закладів «Фаворит», «Спорт-Лото» та «Інтернет-клуб» по вулиці Дружби Народів 2 та 3. Про це інформує «ВолиньUA».

Лучани розповідають, що через постійний гамір, бійки та шум життя поряд з такими закладами стає неспокійним, адже заклади працюють цілодобово. Тим паче, що дані приміщення знаходяться поряд з ДНЗ №22 та №23, а також неподалік школи №24.

Жителів мікрорайону цікавить, хто надав цим закладам дозвіл працювати 24 години на добу та просять депутата скерувати запит на податкову поліцію, аби перевірити фінансову діяльність закладу й чи офіційно там працевлаштовані працівники. А також зреагувати міську владу на такі заклади, адже вони як гриби після дощу, мало не щодня відкриваються у кожному районі міста, та сприяють рівню криміналітету.

На думку мешканців, розважальні заклади згубно діють на підростаюче покоління, а також погіршують умови проживання у даному районі міста. Адже в більшості їх діти чи рідні там просиджують кошти.

Депутат міської ради Микола Романюк на звернення громадян скерував звернення до секретаря Луцької міської ради Григорія Пустовіта та податкової поліції міста, аби вирішити проблему описану у звернені лучан.

Мешканці мікрорайону ЛПЗ надіються, що міська влада не буде стояти осторонь проблеми та допоможе у ї вирішені. Якщо і це не допоможе, люди готові вдаватися до більш радикальних дій.

Нагадаємо, що у Рівному була серія випадків коли гральні заклади горіли у нічний час, чи це був збіг обставин чи випадковість – встановить слідство.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ветерани УПА отримуватимуть 400 гривень надбавки
Наступна новина Волинські дорожники палять величезні костри незважаючи на заборону
Останні новини
Схожі новини