Лучани зустрілися із легендарним льотчиком Karaya

Лучани зустрілися із легендарним льотчиком Karaya

У Луцьку відбулася зустріч з відомим українським військовим, майором повітряних сил ЗСУ, Героєм України Ворошиловим Вадимом Олександровичем на псевдо Karaya. 

Подію відвідали більше 100 людей. Організатори – луцький рекрутинговий центр бригади «Азов» та військовослужбовці 5-го батальйону «Любарт» бригади «Азов», пише Insider Media.

Тема зустрічі – взаємодія між різними видами, родами військ на фронті. Кожен мав можливість поспілкуватися з Героєм України, зробити фото та взяти автограф. 

Говорили про систему "свій-чужий", літаки та їх особливості, моральний стан, юність та життєвий шлях Вадима та про те, як працює авіація зараз. 

"В даний момент потрібно використовувати будь-які вміння, навички та інструменти задля України, задля покращення нашої держави та на користь Збройних сил України" - поділився Karaya. 

Також на події розповіли про те, як працює рекрутинговий центр АЗОВу на Волині та про можливі варіанти посад в 5-му батальйоні та в бригаді для чоловіків. 

До слова, в підрозділ беруть лише добровольців. Керівник рекрутингово центру в Луцьку Дмитро Зінченко наголосив, що завдяки такому підходу в 5-му батальйоні «Любарт» бригади «Азов» лише вмотивовані люди. 

Детальніше з посадами можна ознайомитись за номером телефону: 
+380666444308 

"Азов – для мене це приклад того, як має виглядати бригада з Сил оборони України", – додав Вадим Karaya, та розповів, як доводилось працювати ще з полком Азов в Маріуполі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бойові офіцери Бригади Богуна проведуть безплатний вишкіл у Луцьку
Наступна новина Копію військово-облікового документа можна згенерувати у Резерв+: як це зробити
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні