Лучанина, який кидався бруківкою у патрульних, судили

Лучанина, який кидався бруківкою у патрульних, судили

У Луцьку судили чоловіка, який кидався бруківкою та бився з патрульними. 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області. 

Як йдеться у повідомлення, інцидент трапився ще 25 березня 2017 року. Тоді патрульних викликала матір чоловіка, яка повідомила, що її нетверезий син кидається на неї з ножем.

Молодик приїзду правоохоронців не зрадів і почав кидати у них бруківкою, поціливши одному з інспекторів у ногу. Іншого ж зловмисник ударив в обличчя.

Удень 18 липня 2017 року цей же лучанин, будучи у стані алкогольного сп’яніння, порушував громадський порядок у одному з магазинів у обласному центрі й розірвав формений одяг одного з поліцейських, які прибули на виклик, та вдарив ногою в обличчя іншого, після чого був узятий в кайданки. 

За принципової позиції прокурора Луцький міськрайонний суд визнав молодика винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 342, ч. 2 ст. 345 КК України, та призначив йому покарання у виді 2 років обмеження волі.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У поліції прокоментували ДТП за участі авто патрульних біля Луцька
Наступна новина День села в Сирниках біля Луцька. ФОТО
Останні новини
Схожі новини