Луцьк передав військовим автомобіль та квадрокоптери

Луцьк передав військовим автомобіль та квадрокоптери

Сьогодні, 12 серпня, Луцький міський голова Ігор Поліщук передав черговий автомобіль Mitsubishi L200 для військовослужбовців Збройних сил України.

Це вже 19-та передана машина із 30-ти закуплених за кошти міського бюджету, інформують у міській раді.

“Ми постійно спілкуємось з військовими, і саме цей автомобіль вони найчастіше запитують, - каже міський голова. - Він перевірений, у нього хороша ремонтопригодність та витривалість. Сьогодні передаємо машину для бійців 8-го окремого полку Сил спеціальних операцій, які виконують завдання в різних бойових гарячих точках. Це наші луцькі хлопці, які служать фактично з початку повномасштабного вторгнення. Раді, що можемо допомогти нашим військовим бути краще підготовленими до виконання тих бойових завдань, які сьогодні перед ними стоять”.

Також міська рада допомогла військовослужбовцям квадрокоптерами. Зокрема, для бійців в/ч А1815 передали два квадрокоптери DJI MAVIC 3 Thermal та три квадрокоптери DJI MAVIC 3, а для в/ч А3425 один дрон DJI MAVIC 3 Thermal, один DJI MAVIC 3 Enterprice та два DJI MAVIC 3 PRO.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Голова Нацполіції під час візиту на Волинь перевірив роботу правоохоронців на прикордонні з РБ
Наступна новина Близько 44 населених пунктів у Курській області – під контролем ЗСУ, – DeepState
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні