Луцька «Волинь» мінімально програла «Сумам». ВІДЕО

Луцька «Волинь» мінімально програла «Сумам». ВІДЕО

Футболісти луцької «Волині» проводили гру проти команди з Сум на рідному стадіоні «Авангард» через погану підготовку стадіону «Ювілейний». 

У вболівальників, які таки прийшли «Стадіо Аванхардо» у Вербну неділю, були надії, що «Волинь» зможе, як і в першому колі, здобути перемогу, - пише ВолиньSport.

Обидва суперники взимку пережили тотальну ротацію футболістів, щоправда, «Суми» результатами тішать більше.

У дебюті активніше побігли «волиняни», однак доволі швидко сумчани гру повернули в інше русло. Хоча перший тайм так і залишився сухим.

На початку другої половини після штрафного з лівого флангу Циколія з дальнього кута воротарського підправив круглого в сітку – 1:0 повів ПФК «Суми».

Тривалу атакувальну хвилю Луцька захист на чолі з голкіпером Старущенком ліквідовував. На жаль для вболівальників на «Авангарді», забити у цій грі їхній команда не вдалося. А під завісу ще й Неділько отримав вилучення за гру рукою за межами штрафного.

Тож поразка «Волині» 1:0, яка поки що шукає свою гру.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Одесі стартувала Гуморина – 2018. ФОТО
Наступна новина У Мінфіні заявили, що монетизація субсидій зменшить рівень корупції
Останні новини
Схожі новини