Луцькі депутати відмовилися закладати в бюджеті кошти на добудову школи №27

Луцькі депутати відмовилися закладати в бюджеті кошти на добудову школи №27

Кошти на добудову школи №27 у Луцьку в бюджеті міста на 2018 рік не передбачили. Так, двоє депутатів запропонували внести зміни при розподілі коштів бюджету та закласти принаймні 5 мільйонів гривень для завершення будівництва, однак їхні колеги двічі поспіль не підтримали цю пропозицію.

Про це йшлося під час сесії Луцькради 22 грудня.

Спочатку депутат Тарас Шляхтич закликав колег передбачити 5 млн грн на фінансування добудови школи. Гроші він пропонував виділити із ремонту доріг, адже цих робіт не проводитимуть взимку, а кошти можна буде повернути після перевиконання.

Однак колеги не підтримали цієї ініціативи. Опісля депутат Павло Данильчук ще раз наголосив на необхідності задекларувати добудову школи. Тому він пропонував розділити навпіл 10 мільйонів, передбачені на ремонт інфекційної лікарні. Таким чином вдалося б підтримати обидва заклади.

Проте обранці громади вдруге відхилили пропозицію. «Ви не чуєте опозицію, ви не хочете її чути», – підсумував депутат після голосування.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нафтогаз заявляє про перемогу над Газпромом у справі газової угоди
Наступна новина Директори «радянського зразка» не можуть очолювати комунальні підприємства, - В’ячеслав Рубльов
Останні новини
Схожі новини