Луцький департамент соцполітики відзначив 10 років діяльності

Луцький департамент соцполітики відзначив 10 років діяльності

Сьогодні, 27 липня, у залі засідань департаменту соціальної політики відбулась презентація роботи підрозділу міської ради. Сюди завітали секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, перший заступник міського голови Григорій Недопад, заступник міського голови Костянтин Петрочук, помічник міського голови Борис Смаль та депутати міської ради.

Про це повідомляють на сайті Луцькради, передає ВолиньOnline.

Захід розпочався із доповіді про історію та успіхи департаменту. Зокрема, директор департаменту Вікторія Майборода розповіла, як повпливало на роботу виконавчого органу нове приміщення, до котрого вони переїхали 10 років тому. Реконструкцію об’єкта провели у 2008 році. Приміщення є доступним для маломобільних груп населення.

Департамент соціальної політики обслуговує такі категорії людей, як пенсіонери, особи з інвалідністю, пільговики, ліквідатори аварії на ЧАЕС, члени сімей загиблих учасників АТО та деякі інші групи. Відділ прийому щоденно обслуговує 750 людей. За рік – понад 140 тис. заяв.

Лише на 2018 рік департамент отримав 938 700 тис грн кошторисних коштів, з яких субвенції на допомогу дітям – 133 млн грн, субсидії – 362 млн грн, пільги – 36 млн грн. Департамент активно співпрацює та надає підтримку в розмірі 709 900 грн на рік таким об’єднанням громадян із соціальним спрямуванням:

– Луцька міська організація Всеукраїнського об’єднання ветеранів;

– Луцька міська організація ветеранів України;

– Луцька міська організація інвалідів;

– Союз інвалідів Чорнобиля м. Луцьк;

– Луцька міська організація інвалідів війни, Збройних Сил та учасників бойових дій;

– Луцька міська територіальна первинна організація Українського товариства сліпих;

– Луцька міська громадська ветеранська «Спілка в’язнів-жертв нацизму».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Погода в Луцьку та Волинській області на вихідні, 28 і 29 липня
Наступна новина «Путин, введи войска»! : що писав в мережі лучанин-«сепаратист»
Останні новини
Схожі новини