Луцький проєкт увійшов до шортлиста престижної премії: як проголосувати

Луцький проєкт увійшов до шортлиста престижної премії: як проголосувати

Проєкт «Енергоефективність в громадських будівлях міста Луцька» номінований на премію Emerging Europe Awards2022 в категорії «Ініціатива року в галузі зеленої енергетики» за внесок у пом’якшення наслідків зміни клімату та перехід до зеленої економіки.

Про це повідомляє управління інформаційної роботи Луцької міської ради.

Переможців премії визначатимуть 23 червня в Брюсселі на Future of Emerging Europe Summit & Awards 2022 за результатами онлайн голосування. 

«Енергоефективність в громадських будівлях міста Луцька» – це спільний проєкт Луцької міської ради та Північної екологічної фінансової корпорації (NEFCO), в рамках якого повністю відремонтовано і термомодернізовано31 громадську будівлю міста. Це дитячі садочки, школи, музична школа, центральний басейн тощо. 

Завдяки впровадженим заходам очікується щорічне скорочення викидів CO2 на 4,3 тис тон, споживання тепла – на 11 тис. МВт-годин, електроенергії – на 600 МВт-годин. Проєкт відповідає Зеленій угоді ЄС та сприяє досягненню основних цілей політики Східного партнерства ЄС на період після 2020 року, посилює національний внесок України в Паризьку угоду.

Для отримання премії важливо підтримати наш проєкт, проголосувавши за нього до 31 травня, за посиланням: https://www.surveymonkey.com/r/EEAwards2022

Як проголосувати:

1) У списку проєктів у категорії «4. Green Energy Initiativeof the Year» вибрати проєкт у місті Луцьк – «PROJECT FOR ENERGY EFFICIENCY IN PUBLIC BULDINGS IN LUTSK» та поставити галочку.

2) Прогорнути до кінця сторінки і натиснути кнопку «NEXT».

3) На сторінці, що відкриється заповнити невеликий опитувальник із чотирьох питань: на перші два відповісти «YES». Третє питання – «які фактори на Вашу думку стримують стале зростання» – оберіть «Environmental factors» («Екологічні фактори»). Четверте питання – «Вкажіть одне слово, з яким у Вас асоціюються стале зростання». Можна написати «development» (розвиток). 

4) Натисніть кнопку «NEXT» у кінці.

5) На наступній сторінці вкажіть контактну інформацію: перше поле – прізвище та ім’я, друге поле – Ваша робота, третє поле – Ukraine, четверте – імейл.

6) Внизу сторінки поставте галочку у останньому полі та натисніть кнопку «DONE».

Ви проголосували!

Повний перелік номінантів премії – за посиланням: https://emerging-europe.com/future-of-ee-awards/shortlist/

Інформаційна картка проєкту на сайті НЕФКО: https://www.nefco.int/wp-content/uploads/2021/10/Lutsk-EE-fact-sheet_EN.pdf

Читайте також: Голосують за найпривабливіше місто України. Луцьк - на другому місці


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У «Ягодині» та «Устилузі» затримали чоловіків з наркотиками. ФОТО
Наступна новина На Волині СБУ затримала державного зрадника
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні