«Любити Львів, жінок та жарти»: анонсували вихід нової української комедії

«Любити Львів, жінок та жарти»: анонсували вихід нової української комедії

Музичну комедію «Шляхетні волоцюги» відібрано до офіційної програми міжнародного фестивалю Comedy Cluj International Film Festival.

Comedy Cluj International Film Festival – це найбільший форум комедійного кіно у Європі, на якому впродовж 10 днів можна побачити більше сотні стрічок. Цьогоріч фестиваль відбудеться вдев'яте, – повідомляють у Держкіно України.

Дати проведення – 12-21 жовтня, місто – Клуж-Напока, історичний регіон Трансильванії. Для кінематографістів це хороший майданчик для зустрічей з колегами у комедійному жанрі, обговорення проблем галузі та налагодження бізнес-зв'язків.

Музично-кримінальний бойовик «Шляхетні волоцюги» створений компанією «Ганзафільм» за підтримки Держкіно України. Частка державного фінансування становить 50% (18 мільйонів 582 тисяч гривень).

Фільм розповідає про пригоди Мірека та Боді – львівських батярів, які живуть веселим життям, шукають різні авантюри та сповідують принцип «Любити Львів, жінок та жарти». Втім, після одного зі своїх невдалих жартів, їм доводиться стати опікунами дівчини Христі та рятувати її від халепи, у яку вона вскочила. Повноцінним героєм картини є місто Львів.

«Шляхетні волоцюги» стартують у прокаті з 27-го вересня.

Режисером стрічки є Олександр Березань. У ролях: Юрій Хвостенко, Іван Шаран, Ірина Гришак, Павло Кружнов, Олег Примогенов, Ігор Гаврилів, Ксенія Ніколаєва та інші

Епізодичні, але яскраві ролі музикантів виконали «Брати Гадюкіни». Вони ж написали свій варіант популярної пісні – «Тільку ві Львові». Також саундтреками фільму стали пісні Мирослава Кувалдіна та гурту «Ray BAND».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Міськрада спростила процедурні моменти для новоспечених батьків
Наступна новина На турнірі із парламентських дебатів у Луцьку перемогла харківська команда
Останні новини
Схожі новини