Маємо позитивну динаміку знищення ворожих цілей дронами, – Сирський

Маємо позитивну динаміку знищення ворожих цілей дронами, – Сирський

Головнокомандувач Збройних сил генерал Олександр Сирський наголосив на позитивній динаміці знищення цілей ворога ударними дронами.

Про це він написав на своїй сторінці в фейсбуці.

Головком провів щомісячну нараду з командирами підрозділів безпілотних систем у форматі відеоконференцзв'язку, в тому числі заслухав доповідь командувача Сил безпілотних систем полковника Вадима Сухаревського щодо формування визначених підрозділів, а також результатів застосування дронів у районах виконання бойових завдань.

Також доповідали керівники структурних підрозділів видів і родів Збройних Сил та інших складових Сил оборони України щодо розвитку спроможностей підрозділів безпілотних авіаційних комплексів. Визначив конкретні задачі з прискорення розвитку цього роду сил, нарощування чисельності підрозділів БпАК, реагування на нові виклики з боку ворога та впровадження на полі бою передових технологічних розробок. За підсумками вересня маємо позитивну динаміку ураження і знищення ворожих цілей ударними дронами, – йдеться в повідомленні.

На зустрічі Сирський нагородив відзнаками 147 військовослужбовців підрозділів БпАК, які успішно нищать ворога та його техніку.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «У полоні сон, як ковток свободи», – звільнений захисник Маріуполя
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні