Мешканці села Дерно просять встановити світлофор

Мешканці села Дерно просять встановити світлофор

Мешканці с. Дерно Ківерцівського району звернулися до депутат Волинської обласної ради Ігоря Леха з проханням допомогти зі встановленням в їхньому населеному пункті світлофорного об'єкта. Про це повідомили у прес-службі Волиньради.

«Як усім відомо, село Дерно знаходиться на трасі Луцьк-Рівне, що зумовлює значний потік автомобільного транспорту через населений пункт.
Кожного року в населеному пункті через низьку культуру водіння та перевищення швидкості відбуваються десятки дорожньо-транспортних пригод, зокрема з потерпілими.

Причина проста - відсутність світлофорів хоча б на найбільш проблемних ділянках дороги (на перехрестях, біля пішохідного переходу, школи, садочка, сільської ради, скупчення закладів торгівлі і т.п.)», - написав Ігор Лех у депутатському запиті, який підтримали більшість його колег в раді.

Запит адресовано голові Волинської обласної державної адміністрації , начальнику Служби автомобільних доріг у Волинській області   та начальнику Головного управління Національної поліції у Волинській області  для розгляду і вирішення по суті.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянка втопила хвору на ДЦП дочку, зневірившись у зціленні від пастора Мунтяна
Наступна новина До кінця року в Україні відкриють магазин ІКЕА
Останні новини
Схожі новини