Метеорологи шокували прогнозом на майбутню зиму

Метеорологи шокували прогнозом на майбутню зиму

Метеорологи попередили жителів практично всіх країн про те, що майбутня зима буде найбільш морозною за останнє сторіччя.

Як повідомляє replyua.net, за словами метеорологів, морози вдарять не лише в північних країнах.

За прогнозами синоптиків, дуже низькі температури спостерігатимуться в Великобританії й Німеччині, а також в інших країнах Європи.  

При цьому перші холодні дні настануть вже в листопаді, а осінь буде дуже короткою. На початку грудня потрібно чекати мінусових температур, причому в деяких країнах стовпчик термометра опускатиметься до мінус 20 градусів. У деяких країнах Азії, а також у Європі синоптики прогнозують сильні снігопади на початку грудня.

«Вересень ви будете вважати найостаннім теплим періодом, оскільки вже зовсім скоро погода почне різко змінюватися. У жовтні будуть холодні дощі, які переходитимуть у сніг, посилиться вітер, температура швидко знизиться. Запасіться теплим одягом і за можливості утепліть будинки ще до жовтня. Майбутня зима буде не тільки морозною, але і дуже довгою», - зазначають європейські метеорологи. 

Крім того, синоптики підкреслили, що цієї зими над усіма країнами Європи буде встановлюватися холодна повітряна полярна маса, тому в грудні, в січні й лютому температура може опускатися до 25-30 градусів морозу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У райцентрі Волині обрали нового голову райради
Наступна новина Курс валют на 5 вересня: долар зріс у ціні
Останні новини
Схожі новини