«Ми налаштовані на перемогу»: Сирський дав прогноз, як розвиватиметься війна

«Ми налаштовані на перемогу»: Сирський дав прогноз, як розвиватиметься війна

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що Україна налаштована на перемогу у війні проти рф, але для цього нам підтримка союзників.

Про це він сказав в інтерв'ю CNN, відповідаючи на питання, як буде розвиватися війна для України протягом наступних шести місяців, передає Суспільне

"Важко прогнозувати на такий великий термін, але, звичайно, ми плануємо бойові дії, ми плануємо кампанії, ми робимо відповідні розрахунки наших можливостей, можливостей ЗСУ, наших потреб. І, звичайно, ми налаштовані на перемогу. І допомога наших партнерів, наших союзників нам би дуже допомогла", — сказав Головком.

Сирський наголосив, що Україні допомогло б зняття обмежень на застосування зброї по військових об'єктах на території РФ.

Він також додав, що заплановані поставки зброї та техніки дозволили б якнайшвидше споряджувати нові бригади, які вже сформовані та формуються. А це вплине на загальний рівень можливостей України.

"Ось як я це бачу. Тобто тільки в боротьбі ми можемо перемогти. І ми всі налаштовані на перемогу. І знову Курська операція показала, що перемога є тим стимулом, який піднімає моральний дух наших військових і всього нашого населення. Це єдиний спосіб зробити це і ніяк інакше", — сказав головком.

6 вересня США оголосили про надання Україні нового пакета військової допомоги на 250 мільйонів доларів, до якого увійшли ракети для ППО, боєприпаси для реактивних систем і артилерії, бронетехніка і протитанкова зброя.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Україна заборонила російськими військовополоненими телефонувати додому
Наступна новина Гранатометники «Любарта» відправили до кобзона російського «туриста» у Серебрянському лісі. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні