«Миколай про тебе не забуде»: у луцькому «Кораблику» відбувся благодійний концерт

«Миколай про тебе не забуде»: у луцькому «Кораблику» відбувся благодійний концерт

Вперше у луцькому пивному клубі «Оболонь» відбувся благодійний концерт на підтримку акції «Миколай про тебе не забуде» .

«Миколай про тебе не забуде» – щорічна благодійна акція, завданням якої є зібрати та роздати подарунки для тих діток, які могли би залишитися без нашої або батьківської уваги, а також створити особливу чарівну атмосферу свята. 

Давно у нас не було таких чудових солянок луцьких гуртів. Нарешті разом із громадською організацією «Сучасна Волинь» ми це зробили. Та ще й як круто!

Організувавши в один вечір виступи чотирьох луцьких гуртів (West Wind, Carlos Bandos, Чорні Черешні та Резус Блюз), ми зробили класний концерт і зібрали 3700 грн. на хорошу справу.

Як повідомили організатори, виручені кошти підуть на закупівлю спортивних інвентарів для реабілітаційних центрів Волині. А іграшки та інші речі, які були принесені того вечора в Кораблик, передадуть діткам, які так так цього потребують. Щиро дякуємо усім гуртам за те, що долучились до події, а всім, хто завітав і підтримав, за небайдужість. 

Як все відбувалось, - дивіться у фотозвіті Макса Тарківського. А зовсім скоро потішимо вас ще й відеосюжетом.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Тут був я: у Луцьку з'явилася нова туристична цікавинка. ВІДЕО
Наступна новина Біткоїн для непрофесійного інвестора
Останні новини
Схожі новини