Міноборони презентувало іноземним партнерам новітні зразки української зброї. ФОТО

Міноборони презентувало іноземним партнерам новітні зразки української зброї. ФОТО

На одному з військових полігонів заступник міністра оборони України Дмитро Кліменков презентував іноземним партнерам новітні зразки вітчизняної зброї, які довели свою ефективність на полі бою.

Про це йдеться на сайті відомства. 

Серед представлених зразків – протитанковий ракетний комплекс «Стугна», самохідна артилерійська установка «Богдана», бронеавтомобілі, роботизовані системи, зокрема наземні дрони-камікадзе і машини для розмінування. Крім того, учасники приділили увагу безпілотним літальним апаратам, від малих FPV-дронів до великих ударних БПЛА, здатних проникати вглиб території ворога.

Представники Міноборони та іноземні партнери обговорили перспективи співпраці у сфері оборони. Під час презентації Дмитро Кліменков наголосив на важливості інвестицій в український оборонно-промисловий комплекс.

«Ми маємо унікальні розробки, які вже пройшли випробування в боях та допрацьовані розробниками до певного еталона. Запрошуємо світових виробників зброї та інвесторів до співпраці, щоб разом зміцнити нашу обороноздатність», – зазначив він.

Представники іноземних країн та підприємств висловили значний інтерес до української оборонної промисловості. Міністерство оборони України буде розвивати ці відносини і сприяти створенню нових можливостей для спільних розробок.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сили оборони України атакували базу ПММ рашистів у Воронезькій області
Наступна новина Армія+ вже використовують 300 000 військових і понад 1 000 частин
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні