Мінус 22 кг за три місяці. Редактор «Першого» схуднув «на спір»

Мінус 22 кг за три місяці. Редактор «Першого» схуднув «на спір»

Три місяці тому, 18 червня, редактор інтернет-видання «Перший» Юрій Ричук уклав парі із директором Будівельної компанії «Інвестор» Андрієм Разумовським. Домовилися, що у разі, якщо журналіст скине 20 кілограмів, отримає в подарунок велосипед. Якщо ж ні – напише дл Разумовського 10 інтерв’ю. 

18 вересня вони підбили підсумки парі: Юрій схуд на 21,8 кг.

«Чесно, я не чекав настільки позитивних змін. Та й, зрештою, не думав про це. Ніколи особливо зовнішністю своєю на заморочувався. Але це якраз той випадок, коли переваги «нового себе» - просто такі, які щодня не перестають мене тішити: Я зіскочив з гормональних ліків, які змушений був приймати щодня. Я маю набагато яснішу голову і кращу працездатність. Я швидше рухаюся і менше втомлююся. Я реально кайфую від нових гастрономічних горизонтів, які переді мною відкрилися», – ділиться журналіст.

Каже, що раніше не звертав увагу на вагу, бо вона йому не заважала, а потім – почала. 

«Чому я раніше не почав цього?

Тому що моя зайва вага мені не заважала. Але потім почала – і не тільки задишкою, а й проблемами зі здоров’ям, які стали вилазити все частіше.

Тому що я думав, що я лінивий. Але виявилося, що ходіння в спортзал і робота з тренером не вимагає титанічних зусиль.

Тому що я думав, що надто люблю смачно поїсти, і не зможу відмовитися від купи шкідливої смакоти. Але вже три місяці живу зовсім без картоплі, макаронів,  пиріжків і цукру – і зовсім не страждаю.

Ну і останнє: тому що мені ніхто не дав доброго копняка)) Таким у мене особисто став Андрій Разумовський і запропоноване ним парі. За що  йому безмежно вдячний. Люди, бажаю вам усім знайти такого ж копняка! І хай він у вас стане таким самим прикольним, як у мене», – зауважив Юрій Ричук.

Протягом трьох місяців він займався у спортзалі «БудуйТіло» під наглядом тренерів Віталія Андрейчука та Іллі Щурика, а також дотримувався рекомендованої ними дієти.

Так усе починалося...
18 червня уклали парі: схудне чи ні за три місяці на 20 кг?
Початкова вага: 105,9 кг
Уже через місяць результати вселяли оптимізм
Через три місяці результат перевершив себе: мінус 21,8 кг
Підбили підсумки. На фото не вистачає тільки велосипеда😉

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Підривника» мосту в Києві не будуть звинувачувати у теракті. Все, що відомо про інцидент
Наступна новина «Карабас Барабас» запрошує на музичний вечір. Вхід вільний
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні