Митрополит Епіфаній з волинянами передали Буданову пожежний автомобіль

Митрополит Епіфаній з волинянами передали Буданову пожежний автомобіль

Митрополит Епіфаній зустрівся у своїй резиденції з начальником Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-лейтенантом Кирилом Будановим.

Про це пишуть на сайті ПЦУ.

У зустрічі також взяв участь капелан ГУР МО України протоієрей Костянтин Холодов.

Під час спілкування сторони обговорили триваючу боротьбу нашого народу проти російських нападників, релігійну ситуацію й державно-церковні взаємовідносини та важливість духовної підтримки захисників України. Також йшлося про важливість створення додаткових реабілітаційних центрів для поранених українських воїнів, до роботи в яких будуть залучені і священнослужителі, – йдеться в повідомленні.

Після зустрічі Епіфаній разом з архієпископом Володимирським і Нововолинським Матфеєм, головою правління Благодійного фонду «Шведський центр допомоги» Сергієм Порохнавцем та представником координаційного центру Волинської обласної військової адміністрації Назаром Романюком передав Буданову спеціалізований пожежний автомобіль для потреб військового відомства.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нагодувати 500 бійців одночасно: показали нову польову кухню для ЗСУ
Наступна новина Безкоштовні кар’єрні консультації для ветеранів і ветеранок. Як скористатися?
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні