Між обстрілами на бойових позиціях «Архітектор» виготовляє фігурки з дерев

Між обстрілами на бойових позиціях «Архітектор» виготовляє фігурки з дерев

Усе життя прикордонника Олексія з позивним «Архітектор» пронизано творчістю. До мобілізації архітектурні проєкти та художні роботи приносили чоловіку задоволення й прибуток.

 

Зараз на бойових позиціях, між обстрілами, прикордонник знайшов розраду у різьбі по дереву, пишуть на сайті Державної прикордонної служби України.

Сам прикордонник розповідає, що все почалось із заспокоєння нервів, адже Олексій втратив близьку людину – окупанти вбили кума. Тоді відволіктися від скорботи допомогло саме вирізання різноманітних фігурок. Згодом він намагався на кожній позиції знаходити «рідне» для цієї місцевості дерево та починав вирізати.

Особливо цінними для Олексія є фігурки з позицій, які наразі вже знищені ворогом. Хлопців випалювали усіма наявними засобами ураження, але, рятуючи свої життя, техніку та бк, бійці не забували й про деревʼяні статуетки.

Загалом у прикордонника вже близько 50 різних мініатюр. Чоловік запланував виставку, на якій збирається відкрити збір для свого підрозділу.

 

Олексій доводить, що навіть у найскладніші часи можна знайти можливість творити, підтримувати побратимів й продовжувати боротьбу. Нехай виставка прикордонника стане демонстрацією сили духу та креативності, а також символом непереможності українського народу, – йдеться на сайті.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Курській області РФ писали радіодиктант національної єдності
Наступна новина Артилеристів готуватимуть на комп’ютерному полігоні
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні