На Черкащині викрили підпільний цех з виробництва побутової хімії. ВІДЕО

На Черкащині викрили підпільний цех з виробництва побутової хімії. ВІДЕО

Підпільний цех з виробництва побутової хімії викрили на Черкащині. Загалом, вилучено близько п'ятнадцяти тон фальсифікованої продукції. На це поскаржились правовласники однієї з відомих торгових марок. Поліція виявила, що зловмисники незаконно виготовляли побутову хімію та збували її в інтернеті. В основному це були пральні порошки в сипучому та рідкому вигляді.

Оперативники з кіберполіції встановили місце розташування цеху та осіб, котрі займалися фальсифікатом.
Власником імпровізованого бізнесу виявився житель Черкащини. Він здійснював свою діяльність в підсобному приміщенні власного будинку. Там знайшли промислову лінію та пристрої для упаковки. Також вилучили прилад для змішування, наклейки на тару відомих торгових марок та вже готову для реалізації продукцію.
Наразі правоохоронці встановлюють канал постачання хімічних складових фальсифікованих товарів.

За фактом скоєння злочину відкрито кримінальне провадження. Зловмисникам загрожує штраф до тисячі неоподаткованих мінімумів або позбавлення волі до двох років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина МОЗ рекомендує 4 звички, які збережуть здоров’я у свята
Наступна новина На Волині медики витягли з того світу дідуся
Останні новини
Схожі новини