На дорогому авто, але без смітника: у Луцьку чоловік викидав сміття прямо біля дороги. ФОТО

На дорогому авто, але без смітника: у Луцьку чоловік викидав сміття прямо біля дороги. ФОТО
Джерело фото - сторінка департаменту муніципальної варти у Facebook

У Луцьку на узбіччі вулиці Ковельська невідомий чоловік намагався викинути сміття із багажника свого автомобіля. Про це повідомили в департаменті муніципальної варти Луцької міської ради.

«Чоловіка, який намагався викинути сміття з автомобіля Mercedes на узбіччя вулиці Ковельської виявив інспектор відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцька. 
Під час відпрацювання він помітив, як поблизу однієї з електроопор зупинився автомобіль білого кольору, з якого вийшов чоловік та намагався викинути сміття з багажника. Побачивши інспектора, він сів у машину та втік разом із своїм сміттям. Зробимо разом зозулю знаменитою!», – зазначили у дописі на Facebook муніципали.

 

Чоловіка, який намагався викинути сміття з автомобіля Mercedes на узбіччя вулиці Ковельської виявив інспектор відділу...

Posted by Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради on Friday, 12 October 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 13 жовтня
Наступна новина Зніміть готівку завчасно: вночі «ПриватБанк» заблокує роботу усіх банкоматів та інтернет-сервісу
Останні новини
Схожі новини