На електрифікацію житлового масиву потрібно понад 1 млн грн

На електрифікацію житлового масиву потрібно понад 1 млн грн

До депутата Волинської обласної ради Галини Йовик звернулися   забудовники  нового житлового масиву в с.Заріччя Ковельського району з проханням посприяти електрифікації нового житлового масиву.

"В с. Заріччя Ковельського району у 2015-2016 роках Тойкутською сільською радою був «нарізаний» житловий масив для розміщення індивідуальної житлової забудови - усього 24 ділянки. Усього зараз на різних стадіях будівництва на цьому масиві уже є 5 споруд, які в майбутньому будуть домівками для молодих сімей. Важливим елементом в будівництві, обслуговуванні та й у подальшому для життя є електропостачання.

У 2017 році на замовлення Тойкутської сільської ради було виготовлено робочий проект «Нове будівництво зовнішніх електричних мереж для електропостачання житлового кварталу (24 житлових будинків з господарськими будівлями та спорудами) с. Заріччя Ковельського району Волинської області».

Кошторисна вартість робіт по електрифікації масиву становить 1304267,65 (один мільйон триста чотири тисячі двісті шістдесят сім гривень шістдесят п'ять копійок) грн.

Звісно, місцева рада такого «вантажу» самотужки, так само як і забудовники, винести не в змозі.
Власниками частини з цих ділянок є учасники АТО, які відстоювали незалежність нашої України.
Оскільки проведення електрифікації даного житлового масиву не під силу, а ні громаді, яка готова взяти посильну участь у фінансуванні, а ні місцевому бюджету, прошу Вас допомогти у вирішенні даного питання шляхом виділення відповідних коштів в розмірі 1304267,65 грн", - просить колег Галина Йовик у своєму депутатському запиті.
Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Теракт у Нью-Йорку скоїв вихідець з Бангладеш, який підтримував ІДІЛ
Наступна новина У Луцьку правоохоронці руйнували міфи власної професії
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні