На Херсонщині рецидивіст підірвав себе під час затримання поліцією. ВІДЕО 18+

На Херсонщині рецидивіст підірвав себе під час затримання поліцією. ВІДЕО 18+

Патрульна поліція Херсона опублікувала відео затримання злочинця з гранатою, який згодом себе підірвав.

Відео з нагрудноого реєстратора співробітника поліції було опубліковано на сторінці управління патрульної поліції Херсона в Facebook.

На відео чути, як патрульні вимагають від підозрюваного, який на викраденому поліцейському автомобілі намагається об'їхати перекриту вантажівкою дорогу, вийти з автомобіля. Далі видно, як він не підкоряється вимогам поліції і починає об'їжджати перешкоду. У відповідь на це поліція застосувала зброю для зупинки транспорту.

Через кілька секунд поліцейські вже вимагають від чоловіка лягти на землю, але лунає вибух. Співробітники поліції починають наближатися до місця вибуху і кричать колегам, щоб вони викликали швидку медичну допомогу на місце події.

Від отриманих травм чоловік помер.

Особа загиблого вже встановлена. Він мав кілька судимостей, в тому числі за грабежі і розбійні напади. Раніше був звільнений з місць позбавлення волі за «законом Савченко».

 
18.12.2017

Вчора ввечері в Херсоні відбулись 3 розбійні напади на магазини. У всіх випадках невідомий заходив до приміщення, погрожував схожим на гранату предметом та вимагав віддати йому гроші. За отриманою від свідків інформацією, чоловік пересувався містом на автомобілі Geely MK Cross. Всім екіпажам патрульної поліції негайно передали орієнтування. Зазначений транспортний засіб інспектори, які несуть службу на стаціонарному посту на автодорозі Одеса – Мелітополь – Новоазовськ, зупинили близько 22-ї години. З автомобіля вийшов невідомий та відразу почав погрожувати поліцейським предметом, схожим на гранату. Патрульні привели в готовність табельну зброю, але вогонь не відкривали, адже поруч перебували ще водій автомобіля та пасажир. Також події відбувались на ділянці автодороги з активним рухом. Чоловік сів за кермо патрульного автомобіля та поїхав у напрямку Миколаєва. Інспектори негайно доповіли про подію. Вони зупинили один зі транспортних засобів, що проїжджав поруч, та слідували за викрадачем до місця його зупинку, постійно передаючи інформацію колегам. У цей час інший екіпаж неподалік Посад-Покровського блокував дорогу за допомогою вантажівки. Поліцейські подавали чоловіку команду зупинитись, однак той її проігнорував та спробував об’їхати перепону узбіччям. Патрульні відповідно до ст. 46 Закону України «Про Національну поліцію» застосували табельну вогнепальну зброю для зупинки транспортного засобу шляхом його пошкодження. Коли автомобіль зупинився, з нього вийшов викрадач із схожим на гранату предметом у руці. Пролунав вибух. Патрульні негайно викликали на місце карету швидкої та слідчо-оперативну групу. 52-річний херсонець, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, від отриманих поранень загинув на місці. Крім нього внаслідок пригоди ніхто не постраждав. Відкрито провадження за ч.1 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), ч.3 ст.289 ККУ (Незаконне заволодіння транспортним засобом), ч.1 ст263 ККУ (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч.1 ст.115 ККУ «Умисне вбивство» ККУ. За фактами розбійних нападів на торгівельні заклади відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.187 (Розбій) ККУ. Ведуться слідчі дії. #khersonpolice #поліціяхерсона #патрульнаполіція

Posted by Патрульна поліція Херсона on Monday, 18 December 2017

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучан запрошують на фестиваль «Різдвяний вертеп»
Наступна новина У Луцьку відбудеться Різдвяний ярмарок
Останні новини
Схожі новини