На Луганщині від поранень внаслідок снайперського обстрілу загинув Герой з Волині

На Луганщині від поранень внаслідок снайперського обстрілу загинув Герой з Волині

У боях загинув воїн Дмитро Глущук, 10.07.1965 р. н., житель села Горянівка, який з перших днів мужньо став на захист України та до останнього подиху боронив рідну землю від російських окупантів.

Про це повідомили в Олицькій громаді. 

Життя захисника обірвалося 25 березня 2024 року в результаті отриманих поранень, внаслідок снайперського обстрілу противником, поблизу села Діброва Сєвєродонецького району Луганської області при здійсненні заходів із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави.

«Мужність та героїзм Дмитра є прикладом для нас усіх, нагадуючи нам про важливість відстоювати нашу рідну землю. Відвага і самопожертва Героя неоціненні, найвища цінність віддати своє життя за свою Батьківщину.

Висловлюємо щирі співчуття дружині, дітям, рідним та близьким загиблого воїна. Розділяємо разом з Вами біль втрати, сумуємо разом з Вами», – йдеться у повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькому районі в річці виявили тіло людини. ФОТО
Наступна новина Львівські медики провели надскладну операцію на серці 48-річному волинянину
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні