На озеленення Луцька виділять понад 9 мільйонів гривень

На озеленення Луцька виділять понад 9 мільйонів гривень

Луцьк виділить з бюджету понад 9 мільйонів гривень на утримання зелених насаджень та озеленення нових територій.

Тендерні пропозиції на надання відповідних послуг можна подавати до 26 лютого. Замовником виступає департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради, передає ІА «Волинські новини».

Йдеться про такі послуги, як косіння газонів, формувальна стрижка живих огорож, вивезення рослинних решток, вирізування самонасіву й чагарників, висаджування квітів у квітниках і квіткових вазах, зокрема у підвісні горщики на проспекті Волі та вулиці Лесі Українки, а також догляд за квітниками та квітковими вазами, у тому числі поливання їх із поливо-мийних машин, підживлення мінеральними добривами, прополювання, розпушування, прищипування квіткових рослин, очищення їх від засохлого листя та відцвілих квітів тощо.

Серед вимог до виконавця послуг – наявність спеціалізованої техніки, персоналу відповідної кваліфікації та посадкового матеріалу.

Заплановано, що роботи з озеленювання міста розпочнуться орієнтовно в квітні та триватимуть до грудня 2018 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 6 незвичних та смачних продуктів, які скоро будуть в тренді
Наступна новина На Волині викрили шахрая, який збирав гроші нібито на храм
Останні новини
Схожі новини