На Рівненщині четверо молодиків викрали та зґвалтували дівчину

На Рівненщині четверо молодиків викрали та зґвалтували дівчину

Жахливий злочин стався у селі Чемерне, що у Сарненському районі на Рівненщині. Двом зловмисникам по 20 років, іншим – 24 та 26.

Про це повідомляє прес-служба поліції Рівненщини, – пше 24 канал

Сталося це 30 січня. Дівчина разом зі своїми двома подругами зустрілись із чотирма молодиками, з якими нещодавно познайомилися. Спочатку всі пили каву. Однак, коли хлопці почали вживати наркотичні засоби, дівчата втекли.

Посеред ночі молодики неодноразово телефонували до дівчини та запрошували знову зустрітись. Дівчина не погоджувалася. Тоді зловмисники приїхали до будинку, де вона винаймає кімнату.

Хлопці силоміць витягли свою жертву з помешкання та помістили в іномарку. Один із них, тримаючи в руках лопату, погрожував фізичною розправою. У лісовому масиві неподалік села Чемерне проти волі дівчини вступили з нею у статеві зносини. Після скоєного жорстокого та зухвалого злочину відвезли потерпілу до місця проживання, – повідомляє поліція.

Дівчина звернулася за допомогою до поліції. Коли ж зловмисники побачили правоохоронців, утекли, залишивши авто на дорозі. Під час огляду транспортного засобу поліцейські виявили наркотичні речовини та інші речові докази.

Усіх чотирьох зловмисників розшукали та затримали. За скоєне молодикам загрожує покарання у виді позбавлення волі від семи до дванадцяти років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Переможці розіграшу від ПортCity повернулися з відпочинку
Наступна новина Ковельским патрульним допомагають більш досвідчені колеги з інших областей
Останні новини
Схожі новини